Sep 4, 2018 3:38:31 PM
Posted by Cathrine Thaning

Legal Tech är ett hett ämne över hela världen just nu – och advokatbranschen i Norden är inget undantag. Den 19 september arrangerar därför LegalWorks Nordic Legal Tech Day i Stockholm.

Där diskuteras hur digitalisering och ny teknik kommer att förändra framtiden för jurister. Både innovativa advokater och teknikleverantörer deltar. Ayfie är en av dem. Vi kommer att visa hur man kan effektivisera olika arbetsprocesser inom branschen genom smart sökning, textanalys och insikter.
Read More

Topics: blogpost, swedish, Advokatbranschen, verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna, legal industry, legal, lawtech, Nordic Legal Tech Day

Jul 2, 2018 4:46:55 PM
Posted by Cathrine Thaning

Advokatbranschen är i förändring. Ny teknik innebär nya sätt att arbeta, interagera och dela med sig av kunskaper. Artificiell intelligens kan göra stora delar av de uppgifter som i dag utförs av människor vilket har lett till både oro och skepsis i branschen. Men det handlar inte om att ersätta advokaterna eller sakkunskapen. Det handlar om att använda teknik som ett verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna så att advokaternas kunskap och tid kan användas bättre.

Read More

Topics: blogpost, swedish, kunstig intelligens, AI, Advokatbranschen, verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna

Ikke permitter informasjonen når kollegaene forsvinner
Protect your knowledge in MS Teams and Slack
Efficient solutions for personally identifiable information
Legal Timeline - Preparing a chronology and gathering documents
ayfie presents at Barclays AI Frenzy

Experience next-generation knowledge discovery.

Learn how your team can collaborate, innovate and make smarter decisions faster today.

 

Schedule a demo