Posted by Cathrine Thaning on Oct 18, 2017 2:45:49 AM

Innlegg av Director og advokat Bjørn Ofstad og advokatfullmektig Charlotte Thuesen, Deloitte Legal


Det er svært interessant å være advokat som jobber med personvern og teknologi om dagen, med økt fokus på et tema som engasjerer bredt. Som rådgiver ser vi både utfordringene som venter, men også de positive effektene virksomheter møter i jakten på personvernet. Virksomheter har nå begynt å forstå den virkelige grunnen til hvorfor det er viktig å satse på et godt personvern; det er ikke (bare) fordi nytt regelverk er på trappene, men fordi brukerne – borgerne – bryr seg. Satser dere på personvern, setter dette i fokus i alle prosesser, får dere et konkurransefortrinn i bransjen dere er i. Det er vårt beste råd fra innsiden av rådgiversiden i disse dager hvor GDPR (General Data Protection Regulation) er på alles agenda og styrebord.
Som

Read More

Topics: GDPR, sjekkliste, Relativity, personvernforordning, EU, personvern, sensitive data, blogpost, norwegian, Deloitte, informasjonssikkerhet

Leveraging Data Insights to Create Proactive Workflows: An Ideal State
Last-minute checklist for visiting ILTACON 2019
Leveraging data insights to create proactive workflows - Join ayfie's session at ILTACON
Robots don't get bored - Automation vs. AI [video]
5 reasons to meet ayfie at ILTACON in August

Contact us to schedule a product demo and see how quickly ayfie can extract the full value from your structured and unstructured data.

Contact Us