Posted by Cathrine Thaning on Sep 4, 2018 3:38:31 PM

Legal Tech är ett hett ämne över hela världen just nu – och advokatbranschen i Norden är inget undantag. Den 19 september arrangerar därför LegalWorks Nordic Legal Tech Day i Stockholm.

Där diskuteras hur digitalisering och ny teknik kommer att förändra framtiden för jurister. Både innovativa advokater och teknikleverantörer deltar. Ayfie är en av dem. Vi kommer att visa hur man kan effektivisera olika arbetsprocesser inom branschen genom smart sökning, textanalys och insikter.
Read More

Topics: swedish, blogpost, Nordic Legal Tech Day, lawtech, legal industry, legal, Advokatbranschen, verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna

Posted by Cathrine Thaning on Jul 2, 2018 4:46:55 PM

Advokatbranschen är i förändring. Ny teknik innebär nya sätt att arbeta, interagera och dela med sig av kunskaper. Artificiell intelligens kan göra stora delar av de uppgifter som i dag utförs av människor vilket har lett till både oro och skepsis i branschen. Men det handlar inte om att ersätta advokaterna eller sakkunskapen. Det handlar om att använda teknik som ett verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna så att advokaternas kunskap och tid kan användas bättre.

Read More

Topics: swedish, blogpost, kunstig intelligens, AI, Advokatbranschen, verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna

Hey Siri, When Will Voice Assistants Improve?
Meet ayfie at Legalweek New York (January 28-31)
Happy Holidays from the ayfie team - and some highlights from 2018
Legal Tech Trends: Survey 2018/2019
ayfie Webinar: Jobb bedre og mer effektivt ved å utnytte selskapets kunnskap mot dine klienter - hver dag!

We solve business problems with data analysis tailored to your needs by leveraging natural language processing, guided machine learning, linguistic analysis and years of experience. Ready to start seeing value from your content?

Contact Us