<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3529442&amp;fmt=gif">
Skip to content
All posts

Se tilbake på året som har gått

Året er snart omme, og 2022 nærmer seg med stormskritt. Hva har skjedd for deg og din bedrift i 2021? Husker du hva som skjedde med kunden eller partneren din i april 2021, eller i januar 2020? Her en måte å enkelt holde oversikt på året som har gått: funksjonen kalles Timeline.

Det er fort gjort å glemme viktige detaljer i et dokument, eller en epost. Det kan være svært krevende å finne tilbake til informasjonen du visste du hadde et sted - eller ikke visste du hadde, men faktisk har. 

Å kunne rangere viktige dokumenter i en tidslinje, hvor man kan forhåndsmarkere viktige detaljer med kommentarer eller tekstutdrag, er gull verdt for ansatte på tvers av industrier. 

Tidslinja, eller Timeline, er et nyttig verktøy for å navigere "de fire store" spørsmålene for all informasjonshåndtering: hvem, hva, hvor og når?

timeline (1)

Hvem?

Filtrering av informasjon som personer eller organisasjoner.

Hva?

Finn relaterte dokumenter, kontrakter, eller lignende caser som du eller kollegaer har jobbet med i fortiden. 

Hvor?

Ved å tagge dokumenter etter temaer eller funksjoner, har man enkel og full oversikt over alt som har skjedd, og hvor man finner informasjonen, samt tilgang til å redigere det hele i tidslinjen.

Når? 

Plasserer hendelser og dokumenter i kronologisk rekkefølge, slik at du kan presentere fakta i tidslinjen med et visuelt og lett forståelig bilde.

date

 

Få en gratis demo