<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3529442&amp;fmt=gif">

1 min read

Se tilbake på året som har gått

Året er snart omme, og 2022 nærmer seg med stormskritt. Hva har skjedd for deg og din bedrift i 2021? Husker du hva som skjedde med kunden eller partneren din i april 2021, eller i januar 2020? Her en måte å enkelt holde oversikt på året som har gått: funksjonen kalles Timeline.

Det er fort gjort å glemme viktige detaljer i et dokument, eller en epost. Det kan være svært krevende å finne tilbake til informasjonen du visste du hadde et sted - eller ikke visste du hadde, men faktisk har. 

Å kunne rangere viktige dokumenter i en tidslinje, hvor man kan forhåndsmarkere viktige detaljer med kommentarer eller tekstutdrag, er gull verdt for ansatte på tvers av industrier. 

Tidslinja, eller Timeline, er et nyttig verktøy for å navigere "de fire store" spørsmålene for all informasjonshåndtering: hvem, hva, hvor og når?

timeline (1)

Hvem?

Filtrering av informasjon som personer eller organisasjoner.

Hva?

Finn relaterte dokumenter, kontrakter, eller lignende caser som du eller kollegaer har jobbet med i fortiden. 

Hvor?

Ved å tagge dokumenter etter temaer eller funksjoner, har man enkel og full oversikt over alt som har skjedd, og hvor man finner informasjonen, samt tilgang til å redigere det hele i tidslinjen.

Når? 

Plasserer hendelser og dokumenter i kronologisk rekkefølge, slik at du kan presentere fakta i tidslinjen med et visuelt og lett forståelig bilde.

date

 

Få en gratis demo

Solved Apache Log4j CVE-2021-44228 vulnerability

Ayfie has fixed the reported remote code execution vulnerability in the Apache Log4j 2 Java library dubbed Log4Shell (or LogJam) for Ayfie...

Read More

Se tilbake på året som har gått

Året er snart omme, og 2022 nærmer seg med stormskritt. Hva har skjedd for deg og din bedrift i 2021? Husker du hva som skjedde med kunden eller...

Read More

Why You Should Invest in Search Technology for 2022

Finding (the right) information is never mentioned in a job description, yet everybody needs to be able to do it. Still, too little attention is...

Read More