ayfie satser i London med kunstig intelligens til advokatbransjen

Posted by Cathrine Thaning on Aug 24, 2018 8:42:56 AM

Oslo, 24. august, 2018 – ayfie åpner kontor i London for å styrke satsningen i det britiske markedet. Kontoret blir en del av Barclays Eagle Labs nye LawTech Lab, og skal i første omgang jobbe med å ta ayfies nye kunstig intelligens-løsning for advokatbransjen til markedet.

Etableringen av kontoret i London er en del av ayfies internasjonale satsning.

– Vi har allerede jobbet med kunder i den britiske advokatbransjen gjennom våre partnere. Ved å være tilstede med eget kontor blir vi bedre rustet til å ta flere markedsandeler, sier administrerende direktør i ayfie, Truls Baklid. 

Law Tech Lab er et samarbeid mellom Barclays Eagle Labs, det britiske Law Society, 14 advokatfirmaer og to universiteter. Som medlem av laben blir norske ayfie en del av et miljø med oppstartsselskaper innen law tech som vil samarbeide tett med advokatbransjen. 

peter ayfie
Peter Richards, Senior Vice President of Business Development EMEA, er ansvarlig for selskapets London kontor

–Vi får tilgang til advokatfirmaer i Storbritannia og kan samarbeide med andre teknologileverandører. Dette gir et godt utgangspunkt, og vi har stor tro på at våre løsninger blir tatt godt imot i det britiske markedet, sier Baklid.

Peter Richards, senior vice-president of business development EMEA, er ansvarlig for selskapets London kontor.

De siste par årene har stadig flere advokatfirmaer startet egne teknologiselskaper eller digitale inkubatorer for å håndtere digital transformasjon. Til forskjell fra disse er Law Tech lab et bredt samarbeid mellom ulike selskaper og aktører i britisk advokatbransje.


Advokatselskaper sitter på store mengder data i ulike systemer. For advokatene kan det være svært viktig å søke på tvers i virksomheten for rask og presis tilgang til relevante data, f.eks. når man jobber med nye saker.
– Vår løsning for innsikt og kunnskapsdeling i advokatbransjen kombinerer kunstig intelligens med tekstanalyse, avansert lingvistikk og søketeknologi på en slik måte at trening av løsningen blir unødvendig. Dette er unikt og treffer godt i advokatbransjen, som er langt fremme i jakten på digitale løsninger som effektiviserer oppgaver og arbeidsformer, sier Truls Baklid, administrerende direktør i ayfie.

– Vi bruker såkalt aided intelligence, som fjerner behovet for å lære opp maskinene. Søke- og analyseløsningen er «ferdig trent» med en gang den tas i bruk, og advokatene får mer nøyaktige og relevante søkeresultater enn med vanlige AI-løsninger. Det er en unik fordel, avslutter Baklid. 


 


Topics: press release, norwegian, machine learning, kunstig intelligens, AI, legal, lawtech, Barclays Eagle Labs, London

Contact us to schedule a product demo and see how quickly ayfie can extract the full value from your structured and unstructured data.

Contact Us