<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3529442&amp;fmt=gif">
Skip to content
All posts

ayfie Webinar: Hvordan teknologi kan hjelpe advokater i saksforberedelser

Advokater står som oftest overfor store informasjonsmengder når de skal forberede seg til en sak. Mye av denne informasjonen er ustrukturert i form av innhold fra e-poster, vedlegg, dokumenter, PDF-er og lignende. I tråd med den raske teknologiutviklingen setter kundene stadig større krav til elektroniske verktøy og det er behov for å øke kvaliteten på gjennomlesing av data. For å imøtekomme forventningene og endringene i bransjen er det viktig å forstå informasjonen raskere, bedre og med høyere presisjon enn tidligere.

Ved å ta i bruk gode løsninger er det mulig å foreta en mer effektiv gjennomgang og analyse i rettslige prosesser. Teknologi legger til rette for å raskt innhente relevante fakta, redusere informasjonsmengdene og gi innsikt i innholdet på en tids- og kostnadseffektiv måte.

Løsninger som ayfie Inspector kan identifisere, kategorisere og analysere store mengder data på kort tid. Essensiell informasjon kan enkelt hentes ut og klassifiseres for å gjøre innholdet søkbart og forståelig, blant annet gjennom kategorisering av dokumenter og gjenskapelse av e-posttråder. Dette gir grundig innsikt i den ustrukturerte dataen og hjelper advokater å forstå konteksten og kommunikasjonsmønster over tid. I rettstvister åpner dette for å kartlegge hvem som visste hva når, hvilke opplysninger som ble utvekslet og hvordan forholdet mellom partene var. 

I vårt webinar den 23. november skal vi gå nærmere inn på hvordan ayfie Inspector kan effektivisere saksforberedelsene til advokater. Vi vil demonstrere hvordan løsningen kan gjenfinne riktig informasjon i riktig kontekst og forenkle gjennomgangen av dokumenter.

Detaljer om webinaret:

  • Emne: Hvordan teknologi kan hjelpe advokater i saksforberedelser
  • Tidspunkt: 23. november kl 09:00 
  • Varighet: 30 minutter (inkl. FAQ)
  • Speaker: Jeppe Lund, Senior Presales Professional @ayfie

 Meld deg på her!