<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3529442&amp;fmt=gif">
Skip to content
All posts

ayfie på Nordic Legal Tech Day i Stockholm

Legal Tech inntar advokatbransjen I full fart verden over. Advokatmarkedet i norden er intet unntak, og 19.september arrangerer LegalWorks Nordic Legal Tech Day i Stockholm. Arrangementet tar for seg digitalisering og teknologi som vil endre advokaters fremtidige hverdag. Både innovative advokater og teknologileverandører vil være tilstede, og ayfie er blant selskapene som kommer til å delta for å vise frem løsninger som effektiviserer ulike arbeidsprosesser innenfor advokatbransjen.

Under arrangementet vil vi demonstrere våre AI-baserte løsninger som hjelper advokater med å finne relevant informasjon til rett tid gjennom smarte søk, tekstanalyse og innsikt. ayfie teamet vil være tilgjengelige hele dagen ved booth nr 2 og vi vil i tillegg ha en demo kl 14:00. Der vil vi gå nærmere gjennom produktene, samt vise hvordan teknologiløsningene skaper verdi for de forskjellige bruksområdene som advokatfirmaer og juridiske avdelinger interesserer seg for.

BAHR med kunstig intelligens fra ayfie


Nordic Legal Tech Day er en unik mulighet til å få med seg det nyeste innen Legal Tech, og ayfie ser frem til å ta del i en inspirerende dag i en innovativ atmosfære. For å booke møtetid eller en kort demo, fyll gjerne ut vårt kontaktskjema eller ta kontakt med oss direkte på ingrid.holmeide@ayfie.com.  

 

Bli kontaktet

  legalworks