Sep 4, 2018 3:38:31 PM

Ayfie på Nordic Legal Tech Day i Stockholm

Posted by Cathrine Thaning

Legal Tech är ett hett ämne över hela världen just nu – och advokatbranschen i Norden är inget undantag. Den 19 september arrangerar därför LegalWorks Nordic Legal Tech Day i Stockholm.

Där diskuteras hur digitalisering och ny teknik kommer att förändra framtiden för jurister. Både innovativa advokater och teknikleverantörer deltar. Ayfie är en av dem. Vi kommer att visa hur man kan effektivisera olika arbetsprocesser inom branschen genom smart sökning, textanalys och insikter.


Hela dagen kan du träffa oss i monter nr 2 och klockan 14:00 har vi en demo. Då går vi igenom produkterna och visar hur tekniklösningar skapar värde inom de olika användningsområden som advokatbyråer och juridiska avdelningar är intresserade av.

Nordic Legal Tech Day är ett unikt tillfälle att få reda på det senaste inom Legal Tech. Vi på Ayfie ser fram emot att delta under en inspirerande dag i en innovativ atmosfär. För att boka ett möte eller en kort demo, fyll i vårt kontaktformulär eller kontakta oss direkt via e-post.

 

BAHR med AI från ayfie

legalworks

 


Topics: blogpost, swedish, Advokatbranschen, verktyg för att effektivisera arbetsprocesserna, legal industry, legal, lawtech, Nordic Legal Tech Day

Experience next-generation knowledge discovery.

Learn how your team can collaborate, innovate and make smarter decisions faster today.

 

Schedule a demo